Vjeran-polaVjeran
chameleon-backJuhas

 

10ak godina djeluje na području grafičkog dizajna. Svoje znanje i brzinu stekao je u tvrtci K&K promocija iz Zagreba gdje je radio na nekim ozbiljnim poslovima i s ozbiljnim klijentima… nije mu se sviđalo.

Nakon 3 godine vraća se u Pulu gdje otvara obrt za grafički i web dizajn “Mrkli Mrak”. Studio 5 godina uspješno surađuje s mnogim klijentima s područja Istre I Hrvatske. Uživa u kreativnom postupku no poslovni segment ga malo sputava… nije mu se sviđalo.

2011. godine zatvara Studio Mrkli Mrak i započinje raditi u agenciji za PR i oglašavanje Alphera kao grafički i web dizajner. Godinu dana kasnije ponovno oživljava ime Mrkli Mrak u obliku udruge u sklopu koje se nada da će uspjet ispoljiti svoju kreativnu stranu na svim područjima koja ga interesiraju, a to su grafički dizajn, fotografija, ilustracija… SVIĐA MU SE gdje se sada nalazi!

Pored svega toga nada se da će uspjet podijeliti s ostatkom svijeta svoju ljubav prema stripu i animiranom filmu iz perspektive čitatelja i gledatelja te putem udruge Mrkli Mrak prezentirati te vidove umjetnosti u najboljem mogućem svjetlu.

Trenutno gubi dragocjeno vrijeme na praćenje triliona TV serija i gledanje blockbustera osrednje kvalitete.
K'o fol ide na yogu., a nova ljubav su mu kupovanje ploča i polaroid fotoaparat… o Play Stationu ne moramo ni pričat, to se podrazumijeva.

Hipster najgori.

Kontakt: vjeran@mrklimrak.hr

 

 

 

Općenito

View the embedded image gallery online at:
http://mrklimrak.hr/vjeran#sigProGalleria90b86200c3

Silent Killer kreativni postupak:

View the embedded image gallery online at:
http://mrklimrak.hr/vjeran#sigProGalleria46e276b591

TutanKhamon Space Machine dizajn

View the embedded image gallery online at:
http://mrklimrak.hr/vjeran#sigProGalleriace3df61b92

Error
  • You are not authorised to view this resource.