Predstavljamo vam projekt: STRIP ČITAONICA

imamo stripove

Da, istina je, ovaj projekt želimo pokrenuti iz potpuno sebičnih razloga. Želimo da vi svi postanete kao i mi ovisni o stripu i svim čarima i dražima koje on pruža. Želimo da dođete u našu čitaonicu i slinite nad novim i starim naslovima, svađate se međusobno koji strip junak je veća faca, koji zlikovac je opakiji, tko bolje crta, tko bolje piše... Da jedni drugima preporučujemo stripove i da stvorimo nove ljubitelje ovog divnog oblika pripovijedanja.

Isto tako želja nam je promovirati hrvatsko i inozemno strip izdavaštvo te zbog toga projekt funkcionira u konceptu čitaonice kako bismo vas uvjerili da je posjedovati strip mnogo veči užitak nego ga samo pročitati.

Dobru volju imamo, stripove također imamo i imat ćemo ih i više jer ne možemo se zaustaviti no kako sam naslov kaže: NEMAMO PROSTOR.

Ovim putem željeli bismo apelirati na svakoga tko misli da nam može pomoći da prebrodimo taj majušni nedostatak i ostvarimo ovaj projekt, ostvarimo naš san u kojem svi zajedno uživamo u snovima strip autora.

Hvala.