Davor
Vuković

davor-back

Konobar s fotoaparatom. Na prvi naletio slučajno jer su ga pitali da bude novinar. Brzo je prestao ali je ostao ok s fotoaparatom, ali i dan danas napiše nešto. Kad ga netko pita da li bi nešto fotkao, kaže može - ukoliko ne mora u to vrijeme točiti cugu. Do sada imao tri izložbe, od toga dvije samostalne, ali ne baš, nego s još dvoje ljudi, ali netko je rekao da ako vas je troje ili manje da se računa kao samostalna. Najviše voli fotkati ružne pankere, a kad se radi o lijepim ženama bolji je u asistenciji pri produkciji i rasvjeti, dok okidanje prepušta ženi iza ove stranice.

Okušao se i u videu, snimio spot za bend Mortal Divinity, nakon tkoga ga nitko nije pitao da snimi još jedan (barem do sada), a autor je i dva vlastita čudna (film 1.film 2.) filma stvorenih u Pulskoj filmskoj tvornici gdje inače krade opremu koja mu nedostaje.

Ove fotografije koje vidite desno nisu smisleno posložene kao niti autorovi prioriteti, interesi i općenito ideje što bi sa životom. Ovdje su jer su mu se danas činile ok.

 

 

 

 

Error
  • You are not authorised to view this resource.